#2016-08-10 23:10:17 

boskilajdak

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Łódź

Wiek: 37

Od dawna prowadzę restaurację, ale za to od niedawna mam nową siedzibę, w której przyjmuję coraz więcej gości. Jak na razie interes idzie wyśmienicie, ale zbliża się zima i będę musiał się przygotować pod względem szatni do przyjęcia gości. Jak myślciie w którym kierunku pójść.
#2016-08-11 00:03:16 

cptstach

Użytkownik

Posty: 48

Skąd: Brody

Wiek: 19

Słuchaj szatnia to też bardzo ważny element każdego lokalu. Jeśli jej nie masz, to zwykle tracisz w oczach odwiedzających Cię gości. Pół biedy jak nie masz obłożenia na sali, ale jak masz rezerwacje i wszystkie stoliki zajęte to robi się problem.
#2016-08-11 00:16:09 

boskilajdak

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Łódź

Wiek: 37

Ja bardziej myślałem o tym, żeby szatnia była elementem wystroju sali. Jak byłem u znajomych na zachodzie, to ludzie tam mieli takie mini szatnie w okolicy stolików, ale wszystko super zrobione. Takie artystyczne produkty na ścianach. Takie wieszaki chciałbym sobie srpawić.
#2016-08-11 01:41:14 

ponczoszka

Użytkownik

Posty: 80

Skąd: Wisła

Wiek: 20

Z punktu widzenia klienta to bardzo dobry pomysł, bo nie tylko zyskujesz praktyczne miejsce do powieszenia odzieży, ale także wzbudzasz podziw swoich klientow. Jak gdyby każdy myślał w taki sposób to miałabym trudność z wybraniem miejsca w którym chciałbym coś zjęść.
#2016-08-11 04:35:53 

boskilajdak

Użytkownik

Posty: 42

Skąd: Łódź

Wiek: 37

Ja zapraszam do mnie, na pewno będzie jak się rozgościć i co dobrrego zjeść...
#2016-08-11 06:44:22 

ponczoszka

Użytkownik

Posty: 80

Skąd: Wisła

Wiek: 20

Z pewnością skorzystam :)))
#2016-08-11 07:11:50 

rudobrody

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Police

Wiek: 56

Spróbuj postawić sobie wieszak z półką coraz więcej osób nosi różnego rodzaju nakrycia głowy. Kiedyś to bvyły tylko kapelusze, a teraz to młodzież uzywa bardzo dużo czapek. Nieraz te czapki są o wiele bardziej kosztowne niż reszta garderoby :)))
#2016-08-11 07:46:04 

JohnHamilton

Użytkownik

Posty: 101

Skąd: Ełk

Wiek: 20

W tej kwestii musisz już ocenić sam czy bardziej przyda Ci się półka czy może wieszaki stojące okażą się wystarczające. Ale ten pomysł z wieszakami przy każdym stoliku jak dla mnie rewelacyjny., Odwiedzam wiele restauracji w naszym kraju i jeszcze się z czymś takim nie spoktałem.
#2016-08-11 10:33:05 

morskawilczyca

Użytkownik

Posty: 69

Skąd: Kołobrzeg

Wiek: 23

No właśnie takie pomysły sprawdzają się wkażdej dziedzinie. Niezależnie od tego gdzie i ile się wniego inwestuje. Nowości tw gastronomii powinny pojawiać się zdecydowanie częśćiej.
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015