#2016-07-26 01:46:08 

dotykana

Użytkownik

Posty: 44

Skąd: Stargard

Wiek: 34

Hej zastanawiam się czy warto zainwestować w produkty bezglutenowe a dokładniej naturalne produkty do wypieków. Ktoś próbował może polecić? Chodzi też o walory smakowe czy jest różnica?
#2016-07-26 03:10:34 

blacklady

Użytkownik

Posty: 45

Skąd: Michałkowice

Wiek: 18

Ja się zajadam bezglutenowym jedzeniem :) a jak dobrze się po nim czuję! Moge szczerze polecić, ja i moja rodzina tylko na tym korzystamy. Polecam wszelkiego typu mąki bezglutenowe, które nadają się do wypiekow np z amarantusa.
#2016-07-26 04:30:32 

rudobrody

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Police

Wiek: 56

Z żoną kupiliśmy ostatnio w internetowym sklepie ciasteczka bezglutenowe i nasze dzieci były zachwycone. Pyszne z dodatkiem ziaren i orzechów świetny zamiennik dla normalnych słodyczy ze sklepów.
#2016-07-26 05:12:55 

dotykana

Użytkownik

Posty: 44

Skąd: Stargard

Wiek: 34

Dzięki a jaki to był sklep pamiętasz może? Bo w sumie to gotowe ciastka też byłyby dobrą opcją dla mnie :)
#2016-07-26 06:34:57 

rudobrody

Użytkownik

Posty: 49

Skąd: Police

Wiek: 56

To był sklep od jajeczka do ciasteczka znajdziesz w internecie mają też makarony i wiejskie jajka prosto z zielonego chowu z żoną kupujemy tam od dłuższego czasu i jesteśmy zadowoleni zupełnie inny smak :)
#2016-07-26 08:30:48 

dotykana

Użytkownik

Posty: 44

Skąd: Stargard

Wiek: 34

Dzięki dzięki!!
#2016-07-26 10:35:26 

morskawilczyca

Użytkownik

Posty: 69

Skąd: Kołobrzeg

Wiek: 23

Z bezglutenowców polecam jeszcze mąkę gryczaną, bardzo zdrowa i nadaje się do różnych wypieków. Robienie swoich ciastek to fajna sprawa, można eksperymentować ze smakami. Moim odkryciem są ciastka z mąki gryczanej z otrębami i żurawiną świetne na drugie śniadanie dla dzieci albo jako deser.
#2016-07-26 11:02:26 

cptstach

Użytkownik

Posty: 48

Skąd: Brody

Wiek: 19

A ja lepię ciasteczka na mące kukurydzianej niebo w gębie!
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015